Războiul declaraţiilor continuă în coaliţie. Grindeanu, despre Ciucă: Un poznaş în slujba ţării...

Războiul declaraţiilor continuă în coaliţie. Grindeanu, despre Ciucă: Un poznaş în slujba ţării...

După ce Ciolacu a lansat un atac în cursul zilei de azi la adresa lui Ciucă în care a spus că ”onoarea nu poate fi doar pe panouri”, iar Ciucă i-a răspuns că trebuie discutat ”pe bază de principii şi reguli, nu pentru a face în aşa fel încât să respectăm agenda personală a liderilor PSD”, a venit rândul lui Sorin Grindeanu să intervină.

Ministrul Transporturilor a postat şi el un mesaj pe Facebook în care l-a numit pe Nicolae Ciucă ”un poznaş în slujba ţării”, aluzie la titlul cărţii pe care fostul premier o va lansat în curând şi intitulată ”Un ostaş în slujba ţării”.

”Un poznaş în slujba ţării... Domnul Ciucă ne spune că va respecta doar prevederile şi termenele legale în ceea ce priveşte data alegerilor prezidenţiale. Mă întreb ce era legal pe 3 martie şi a devenit ilegal pe 27 iunie la PNL?! Probabil tot efectul căldurii de afară şi al selfieurilor cu televizorul...”, a scris Grindeanu.

PSD şi PNL nu au ajuns la un acord privind data la care să aibă loc alegerile prezidenţiale. PSD preferă ca ele să se desfăşoare în septembrie, în timp ce liberalii le-ar vrea în noiembrie.

Afla mai multe despregrindeanucoalitie
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt