Răsturnare incredibilă de situaţie în cazul accidentului mortal de la Brăila

Răsturnare incredibilă de situaţie în cazul accidentului mortal de la Brăila
foto: arhiva

Răsturnare de situaţie incredibilă în cazul accidentului mortal de la Brăila în care un copil de trei ani a murit! Nu o soferiţă drogată cu amfetamină era la volanul  maşinii, ci soţul ei, un bărbat condamnat în trecut pentru omor,  cu permisul suspendat. Imaginile de pe camerele de supraveghere au arătat că soţii au conspirat şi au minţit pentru ca bărbatul să scape. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional! 

După ce l-a lovit mortal pe Matei, băieţelul de trei ani, bărbatul de 40 de ani a făcut pe loc un plan ca să scape. Soţia s-a sacrificat pentru el şi împreună i-au minţit pe oamenii legi că ea era la volan. Camerele de supraveghere i-au dat de gol. Acum este cercetat pentru trei  infracţiuni. 

Bărbatul este recidivist. Până de curând a făcut închisoare pentru omor. Martorii tragediei şi rudele copiluluispun că nu au realizat schimbul făcut. Distrusă de durere, bunica copilului nu mai poate spera acum decât la o condamnare. 

Şoferul   va sta în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile. Sotia lui, dar si o altă femeie care era în maşină la momentul accidentului riscă sa fie acuzate de complicitate, dar si de inducerea in eroare a organelor de ancheta. În ultimele ore au ieşit la iveală şi date care pun încă o dată sub semnul întrebării drug testele poliţiei. Soţia bărbatului, care ieşise pozitivă la amfetamină nu era de fapt drogată. 

Accidentul mortal  a avut loc pe 26 august. 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt