Rareş Bogdan, despre candidatura lui Iohannis la Senat: Nu am solicitat premierului să dea OUG. Ceea ce a apărut e pură ficţiune pentru a-l prezenta pe actualul premier ca pe "eroul de la Termopile"

Rareş Bogdan, despre candidatura lui Iohannis la Senat: Nu am solicitat premierului să dea OUG. Ceea ce a apărut e pură ficţiune pentru a-l prezenta pe actualul premier ca pe "eroul de la Termopile"

Într-o postare pe Facebook, europarlamentarul Rareş Bogdan neagă că PNL pregăteşte un OUG de modificare a Legii Electorale. 

”Nu s-a pus problema unui OUG de modificare a Legii Electorale. Nimeni din PNL nu a solicitat premierului sa dea Ordonanţa de Urgenţă astfel încât Preşedintele Klaus Iohannis să poată candida independent pe listele PNL.

PNL a depus prin liderii celor două Camere ale Parlamentului un amendament la legea privind alegerea Camerei Deputaţilor şi Senatului care să-i permită Şefului Statului să candideze pe listele unui partid politic în ultimele 3 luni de mandat.

Este vorba de un amendament care ar urma să modifice Legea 208/2015 prin care s-ar modifica art.5, alin.2 din această lege. Ceea ce a apărut în spaţiul public, citând surse PSD, este pură ficţiune cu unicul scop de a-l prezenta pe actualul premier ca pe "eroul de la Termopile".

Nu este prima dată şi probabil nici ultima când strategii PSD încearcă asemenea jocuri de imagine, dar opinia publică trebuie să ştie. PNL nu a solicitat aşa ceva. Suntem un partid al legii şi vom respecta cu sfinţenie legea. Aşa că, legea fiind organică, aceasta se va modifica în Camera Deputaţilor cu majoritate calificată. Sunt absolut convins că toţi cei care astăzi încearcă să fie "eroii respectării legii", vor vota.

Nu am nici cea mai mică îndoială că legea va trece. Nù lăsăm pe nimeni în urmă. Nu uităm. Avem caracter. Ştim ce avem de făcut .Şocul de ieri şi de astăzi se va transforma în izbânda de mâine.Folosim experienţa. Ne respectăm preşedinţii de partid şi de ţară. Privim spre viitor. AVEŢI ÎNCREDERE!”, a scris Rareş Bogdan pe Facebook.

Afla mai multe desprerares bogdanougiohannis
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt