Răpite şi chinuite de teroriştii Hamas

Răpite şi chinuite de teroriştii Hamas

Imaginile din Israel sunt terifiante, iar ce au simţit oamenii acolo nu poate fi descris în cuvinte. Hamas a atacat şi la un festival de muzică închinat păcii. O tânără din Germania are acum situaţia incertă. În imaginile care au apărut trupul ei pare neînsufleţit, dar mama se agaţă de orice speranţă. Şi nu e doar cazul ei. Atenţie, urmează imagini şi detalii cu impact emoţional! 

Shani Lauk participa la festivalul organizat în apropierea liniei de demarcaţie cu Fâşia Gaza. Mii de tineri erau la evenimentul în aer liber. Se distrau fără să bănuiască coşmarul ce urma să se declanşeze. La un moment dat, teroriştii au deschis focul şi au început să ia rând pe rând ostatici. 
Imaginile cu răpirea lui Shani au făcut înconjurul lumii. Tânăra din Germania a fost târâtă pe străzile din Gaza. În imagini apare inconştientă şi într-o poziţie nefirească, înconjurată de terorişti care sărbătoresc.
Lăsată doar în lenjerie intimă, e scuipată, lovită şi purtată ca o ofrandă în faţa oamenilor de pe străzi. Mama ei a recunoscut-o în imagini după tatuajele pe care le avea pe picioare. Acum face apel la cei care ar putea avea orice fel de veste. 
Tot de la festival a fost răpită şi Noa, o studentă israeliană de 25 de ani. Fata a fost luată de teroşti cu o motocicletă, sub privirile iubitului. Tatăl fetei e disperat. Şi iubitul lui Noa este dat dispărut.
Zeci de cadavre au fost preluate din locul unde se desfăşura festivalul. 
 
 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt