Rapid anunţă primul transfer al verii. ”Abia aştept să joc pentru acest club”

Rapid anunţă primul transfer al verii. ”Abia aştept să joc pentru acest club”

FC Rapid a anunţat, vineri, prima achiziţie din această vară. Sârbul Luka Gojkovic, căpitanul formaţiei FK Javor a semnat un contract valabil pe două sezoane, cu posibilitatea prelungirii pentru încă un an.

În vârstă de 24 de ani, mijlocaşul central a evoluat în sezonul trecut pentru FK Javor, în Superliga sârbă, pentru care a marcat 3 goluri şi a oferit 7 pase de gol în 38 de partide, având o medie de 87 de minute jucate pe meci.

„Va fi o plăcere şi o onoare să apăr culorile unuia dintre cele mai mari cluburi din România. Am auzit foarte multe lucruri frumoase despre Rapid şi abia aştept să joc pentru acest club, dar şi să am o contribuţie la performanţele echipei. Un club precum Rapid are mereu obiective înalte, astfel încât voi da totul pentru a contribui la îndeplinirea lor, adică la câştigarea de trofee. Despre fani, am auzit că sunt cei mai tari din România, că atmosfera făcută de ei la meciuri este incredibilă şi aştept cu mare interes să joc în faţa lor”, a declarat Luka Gojkovic pentru fcrapid.ro.

Gojkovic a mai evoluat pentru FK Vozdovac, Backa Palanca, Novi Belgrad şi Rad Belgrad.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt