Răfuială în stil mafiot! O cântăreaţă este acuzată că a ajutat cămătari

Răfuială în stil mafiot! O cântăreaţă este acuzată că a ajutat cămătari

Răfuială în stil mafiot în Bucureşti. Mai mulţi membri al clanului Cămătarilor au fost ridicaţi de mascaţi după ce ar fi sechestrat şi bătut doi bărbaţi. Interlopii au fost ajutaţi şi de o cântăreaţă din România, Emmy, care a mai avut probleme cu legea în trecut. 

Totul s-ar fi întâmplat într-o casă din sectorul 3 al Capitalei. Marian Sîrbu, zis şi Box,  împreună cu alţi 3 bărbaţi ar fi sechestrat şi ameninţat cu cuţitul două persoane.  Vorbim despre doi bărbaţi, care ar fi fost bătuţi în repetate rânduri în timp ce erau privaţi de libertate. Cămătarii au fost ajutaţi şi de o femeie, cântăreaţa Emilia Negurici, cunoscută în lumea muzicală drept Emmy.
Emmy nu este străină de problemele cu legea. Ea a mai fost reţinută şi în 2015 într-un dosar de proxenetism, alături de Simona Traşcă, Daniela Crudu sau Mădălina Pamfile. În 2010, în presa de scandal au apărut filmuleţe cu ea în timp ce îşi negocia tariful pentru a întreţine relaţii sexuale.
Marian Box este unul dintre cei mai temuţi interlopi. El a devenit bodyguardul fraţilor Cămătaru în anii 90. Este fost boxer, de unde şi porecla. În ultimii ani însă şi-a pus pe picioare propria grupare, alături de un alt fost luptător. El e mai fost arestat într-un alt dosar, însă a continuat să ducă acelaşi mod de viaţă după ce a fost pus în libertate.
În urma percheziţiilor domiciliare făcute de poliţişti, s-a dispus arestul preventiv pentru trei dintre bărbaţi, printre care şi Marian Box. Unul dintre ei era deja în arest după ce a fost implicat într-un alt dosar. Pentru cel de-al patrulea bărbat s-a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Faţă de Emmy nu s-a luat încă nicio măsură. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt