PROMO. Maraton Medika TV. Sănătatea digestiei. Stomac sănătos, viaţă fără griji!

PROMO. Maraton Medika TV. Sănătatea digestiei. Stomac sănătos, viaţă fără griji!

Singura televiziune medicală din România, Medika TV, organizează un nou maraton medical. De această dată, tema abordată alături de specialiştii invitaţi în platou va fi sănătatea digestiei. Pe 25 aprilie, începând cu ora 12,00, rămâi alături de noi pentru a descoperi cele mai relevante informaţii despre modul în care poţi avea grijă de sănătatea stomacului. Gazdele dezbaterii vor fi îndrăgitele moderatoare, Simona Bălănescu şi Eugenia Foarfecă. Fii alături de noi, pentru că sănătatea trece prin stomac!

Datele statistice arată că, la nivel mondial, peste 300 de milioane de oameni suferă de o boală digestivă. Sistemul digestiv poate fi afectat de virusuri, bacterii şi chiar celulele canceroase. Principalele cauze ale apariţiei bolilor la nivelul stomacului sunt considerate alimentaţia nesănătoasă şi stresul cotidian. Nu puţine au fost dăţile în care ai simţit că stomacul tău suferă din cauza unor emoţii puternice şi, încercând să găseşti o soluţie, problemele s-au acutizat.

Tocmai de aceea, pentru a înţelege mai bine cât de importantă este o digestie sănătoasă în funcţionarea optimă a organismului, Medika TV, singura televiziune medicală din România, organizează cel mai nou maraton medical având ca temă sănătatea digestiei.

Pe 25 aprilie, de la ora 12,00, în platoul Medika TV, alături de moderatoarele Simona Bălănescu şi Eugenia Foarfecă, se vor afla renumiţi specialişti în medicină care vor explica, pas cu pas, tot ce trebuie să facem pentru a avea grijă de stomacul nostru. Pentru o viaţă sănătoasă şi echilibrată, nu rataţi întâlnirea cu medicii care vă vor fi alături pe micul ecran.

Principalele teme ale dezbaterii vor fi:

  • Bolile Inflamatorii Intestinale – cauze, simptome şi tratament
  • Factorii de risc, prevenţia şi screeningul în bolile sistemului digestiv
  • Fumatul, efect dezastruos asupra sistemului digestiv
  • Cancerele digestive: O ameninţare în creştere
  • Diete bune pentru sănătatea digestiei

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt