Procurorii au filmul complet al crimei din Sibiu

Procurorii au filmul complet al crimei din Sibiu

Omul de afaceri sibian, Adrian Kreiner a suferit o moarte violenta şi e posibil să fi fost sufocat cu un covor. Fiica sa de 23 de ani a fost şi ea agresată de tâlhari, în noaptea jafului. Informaţiile apar în rechizitoriul procurorilor. Urmează detalii şi informaţii care vă pot afecta emoţional. 

02:30  este ora pe care procurorii au consemnat-o ca fiind momentul în care atacatorii au intrat în curtea şi apoi în locuinţa omului de afaceri. Cei trei erau înarmaţi şi purtau cagule. 
La parterul vilei l-au găsit pe Adrain Kreiner. Nu au stat la discuţii şi s-au năpustit asupra sa. L-au lovit cu pumnii, picioarele şi cu mai multe obiecte dure în zona capului, a trunchiului, a mâinilor şi picioarelor. 
Victima a intrat în stop cardio-respirator, dar a fost stabilizată, după manevrele de resuscitare. 
În tot acest timp, fiica lui Adrian Kreiner s-a aflat în casă. A auzit gălăgie, iar de la etajul 1, s-a uitat spre holul de la parter.
 
A vazut un atacator, potrivit procurorilor, dar şi acesta a observat-o pe ea. A fugit spre dormitor şi s-a ascuns în dressing. A încuiat toate uşile în urma ei şi a pus mâna pe un briceag, ca să se apere.
 
Doi dintre tâlhari au urmărit-o, au spart uşile şi au ajuns la ea. Au lovit-o peste mâini până a scăpat arma albă şi telefonul. Apucase, însă, să sune la 112. 
 
Cei doi au primit 40 de euro şi 100 de lei,atât avea victima în portofel.... Femeia a fost din nou ameninţată. Tot în acel moment, aşa cum precizează investigatorii parchetului, unul dintre indivizi a văzut mai multe ceasuri. Anchetatorii precizează că hoţii criminali au verificat ceasurile pe internet, să vadă exact ce valoare au. Le-a băgat într-o geantă şi, înainte să plece, i-a spus tinerei că-i va ucide tatăl. 
 
A doua zi, în timp ce se aflau într-un restaurant din Sibiu, suspecţii au fost anunţaţi, la telefon, că omul de afaceri a murit. Au decis să plece din ţară. Unul dintre ei a fost ajutat de complice, care e reţinut şi el, să ajungă la Budapesta. 
 
Acum, doi dintre cei trei criminali sunt restaţi. Au fost prinşi în Irlanda de Nord şi altul în Scoţia.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt