Primul Institut de Menopauză, Andropauză şi Longevitate se lansează pe 21 octombrie

Primul Institut de Menopauză, Andropauză şi Longevitate se lansează pe 21 octombrie

Pe 21 octombrie, România va asista la lansarea primului Institut de Menopauză, Andropauză şi Longevitate, SuperAge by Nord, parte din Grupul Medical Provita. Acest institut revoluţionar oferă servicii medicale multidisciplinare integrate, axate pe prevenţia şi managementul etapelor de perimenopauză, menopauză şi andropauză, precum şi soluţii moderne de longevitate. Printre specialităţile medicale ale noii clinici se numără ginecologia, endocrinologia, cardiologia, dermatologia, nutriţia şi psihologia, dar şi terapii hormonale şi estetice ginecologice.

Dr. Ovidiu Palea, fondatorul grupului, a subliniat că această clinică este parte a unei investiţii de 30 de milioane de euro, reflectând angajamentul faţă de sănătatea pe termen lung, în contextul creşterii speranţei de viaţă.

Clinica este o colaborare între Nord şi Dr. Raluca Hera, expertă în ginecologie funcţională şi managementul vârstei. Institutul promite să ofere pacienţilor acces la tehnologii avansate şi tratamente personalizate, pentru a asigura tranziţii sănătoase şi demne prin etapele de perimenopauză şi andropauză.

Ileana Badiu, o personalitate publică care a militat pentru normalizarea menopauzei în România, s-a alăturat proiectului. Ea a construit o comunitate activă de 350.000 de femei şi a organizat conferinţe de informare în toată ţara.

Institutul reprezintă primul pas într-o strategie mai amplă de extindere naţională a conceptului de sănătate integrată şi longevitate.

Afla mai multe despresanatatemenopauzalongevitate
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt