Primarul Slatinei, Mario De Mezzo: Slatina mai este încă trei luni de zile în mâna unei caracatiţe care merge extrem de adânc în pământ/ Familii întregi angajate în instituţii publice

Primarul Slatinei, Mario De Mezzo: Slatina mai este încă trei luni de zile în mâna unei caracatiţe care merge extrem de adânc în pământ/ Familii întregi angajate în instituţii publice

Invitat în emisiunea Insider Politic, difuzată sâmbătă de Prima TV, primarul ales al municipiului Slatina, Mario De Mezzo, afirmă că la Slatina funcţionează „una dintre cele mai mari caracatiţe din ţară ale Partidului Social Democrat”.

 El spune că sunt extrem de numeroase exemplele în care membri ai familiilor unor politicieni de la PSD, începând cu primarul în funcţie al oraşului, au fost angajaţi pe posturi publice. De Mezzo anunţă că va face restructurări în Primărie, urmând a face „o restructurare bazată de performanţă, meritocraţie şi competenţă”.

Mario De Mezzo susţine că în Primăria Slatina sunt frecvente situaţiile în care oameni din conducerea Primăriei au rude angajate în instituţii publice din subordinea administraţiei locale.

De Mezzo a dat ca exemplu compania locală de transport din Slatina, condusă de un consilier local, care a angajat în nici jumătate de an opt rude ale directorului. 

„Oamenii profesionişti, oneşti, care duc Primăria în spate, vor rămâne în Primăria Municipiului Slatina. Dar oamenii angajaţi exclusiv pe criterii politice, care împing aerul dintr-un birou în altul, care doar se prefac că muncesc, aceştia ar fi bine să plece până ajung eu în Primărie, pentru că va urma o restructurare bazată de performanţă, meritocraţie şi competenţă”, anunţă primarul ales al Slatinei.

Acesta a mărturisit că „extrem de puţini oameni au crezut” în victoria sa la alegerile locale din acest an şi spune că primul lucru pe care îl cer locuitorii oraşului este să se „facă curăţenie”.

(Elena Andrei)

Afla mai multe despremario de mezzoslatinapsd
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt