Primarul Craiovei cere fuziunea FC U Craiova cu Universitatea Craiova. ”O singură echipă, să ne batem an de an la titlu”

Primarul Craiovei cere fuziunea FC U Craiova cu Universitatea Craiova. ”O singură echipă, să ne batem an de an la titlu”

Lia Olguţa Vasilescu a declarat că îşi doreşte ca Mihai Rotaru (Universitatea Craiova) şi Adrian Mititelu (FCU Craiova) să se împace, iar în Bănie să existe o singură echipă.

În cadrul unei emisiuni TV, primarul oraşului a spus că îşi doreşte ca la Craiova sa fie o singură echipă şi este de părere că majoritatea cetăţenilor ar fi foarte mulţumiţi de o posibilă fuziune între cele două echipe.

“Eu mi-aş dori foarte mult să fie o singură echipă la Craiova. Vă spun foarte sincer, dar asperităţile sunt încă…. Mai e de lucrat la un astfel de proiect. Dar e păcat să avem două echipe în Liga 1, bunicele amândouă, când am putea să avem una foarte bună cu care să ne batem la titlu în fiecare an.

Eu mi-aş fi dorit să fie o echipă. Continuatoarea palmaresului, care să atragă suporteri la stadion. Bine, să ştiţi că sunt foarte mulţi… Universittea Craiova este pe locul doi în România ca şi număr de spectatori plătitori de bilete la fiecare meci. Deci, n-avem a ne plânge, ca să spun aşa.

Cred că din punct de vedere al cetăţeanului sunt mulţi care rezonează cu mine când spun asta. Sigur că ar fi mult mai frumos să nu existe această tensiune de fiecare dată când joacă Craiovele, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, la Digi 24.

Edilul oraşului a subliniat că în acest moment nu este posibilă o fuziune din cauza orgoliilor pe care le au cele două echipe, atât fanii, cât şi conducătorii.

”Nici suporterii nu vor toţi, nici patronii nu vor. E o situaţie complicată. Eu mi-aş fi dorit să fie o echipă continuatoare a palmaresului, care să atragă suporteri la stadion.

Bine, sunt foarte mulţi. Universitatea Craiova este pe locul 2 în România ca număr de spectatori plătitori de bilete la fiecare meci. Ar fi mult mai frumos să nu existe această tensiune când de fiecare dată joacă Craiovele”, a mai spus Olguţa Vasilescu.

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt