Prima TV difuzează în premieră de televiziune în România ultimul sezon al serialului New Amsterdam

Prima TV difuzează în premieră de televiziune în România ultimul sezon al serialului New Amsterdam

Inspirat din povestea reală a unui un medic care a sfidat sistemul dintr-un vechi spital din America şi s-a luptat el însuşi cu cancerul, serialul New Amsterdam are premiera ultimului sezon din 7 septembrie, ora 20.00, la Prima TV. 

Max Goodwin este directorul celui mai  vechi spital public din America, spital în care există o regulă unică: indiferent dacă pacienţii suferă de Ebola, sunt prizonieri ai unui penitenciar de înaltă securitate sau preşedinţi ai Statelor Unite, toţi, fără excepţie, sunt trataţi sub acelaşi acoperiş, la fel!

New Amsterdam este o producţie iubită de milioane de oameni iar povestea medicilor care salvează vieţi ajunge la final. În fiecare joi, de la 20.00, la Prima TV, drama şi umorul fac casă bună împreună.

Nu vor lipsi din acest ultim sezon teme extrem de actuale şi pentru realitatea din sistemul medical românesc, pornind de la birocraţie la subfinanţare, la personal insuficient sau subaprecierea pacienţilor faţă de actul medical. Plin de dinamism, ultimul sezon al serialului New Amsterdam are în centru poveşti emoţionante despre altruism şi dragostea de oameni.

New Amsterdam este un serial multiplu premiat cu premiul Asociaţiei Criticilor de film pentru Televiziune pentru cel mai bun serial de televiziune în 2021, premiul CinEuphoria 2020 pentru  Libertatea de expresie şi premiul  de Onoare - CinEuphoria 2020, acordat actorului Ryan Eggold.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt