Preşedintele, premierul şi şeful Senatului felicită echipa naţională de fotbal pentru calificarea în optimile EURO 2024

Preşedintele, premierul şi şeful Senatului felicită echipa naţională de fotbal pentru calificarea în optimile EURO 2024

Preşedintele Klaus Iohannis, premierul Marcel Ciolacu şi preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, au transmis miercuri seara mesaje de felicitare echipei naţionale de fotbal pentru calificarea în optimile EURO 2024, după egalul cu Slovacia.

Şeful statului a punctat că tricolorii le-au adus bucurie românilor.

"Felicitări echipei naţionale de fotbal pentru calificarea în optimile de finală ale Campionatului European! Dragi tricolori, aţi adus încă o dată bucurie românilor. Suntem alături de voi! Hai, România!", a scris Iohannis pe Facebook.

Această idee a fost subliniată şi de premierul Marcel Ciolacu.

"Aţi muncit, aţi suferit şi aţi câştigat! Bravo, România! Aţi adus bucuria în sufletul românilor!", a afirmat prim-ministrul pe aceeaşi reţea de socializare.

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a transmis faptul că România a realizat o performanţă istorică de Ziua Drapelului Naţional.

"România a obţinut o performanţă istorică astăzi. De Ziua Drapelului Naţional, România reuşeşte să se califice în optimi la EURO 2024! Demonstrăm că sportul românesc renaşte şi că are un potenţial uriaş! Vreau să felicit echipa naţională pentru determinare şi mândria pe care continuă să o aducă Ţării!", a transmis Ciucă pe Facebook, citat de Agerpres.

(Elena Andrei)

(Elena Andrei)

Afla mai multe despreeuro 2024senatciucaiohannis
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt