Preşedintele CJ Prahova Iulian Dumitrescu şi membri ai familie sale, vizaţi de percheziţii DNA

Preşedintele CJ Prahova Iulian Dumitrescu şi membri ai familie sale, vizaţi de percheziţii DNA

Procurorii DNA fac mai multe percheziţii joi dimineaţă, inclusiv într-un imobil dintr-un complex rezidenţial din Capitală în care locuieşte preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, liberalul Iulian Dumitrescu, prim-vicepreşedinte PNL pentru Mediu de Afaceri şi Societate Civilă. Procurorii DNA se află şi la sediul Consiliului Judeţean. 
Purtătorul de cuvânt al PNL Ionuţ Stroe a declarat pentru News.ro, că justiţia trebuie să îşi facă datoria şi că PNL va aplica Codul Etic şi prevederile statutare în funcţie de evoluţiile viitoare în justiţie.
Percheziţii ar avea loc şi la sora preşedintelui CJ Prahova.
Conform G4Media, este vorba despre 16 percheziţii, iar ancheta ar viza modul de acordare a contractului pentru centura oraşului Mizil, existând suspiciuni de luare de mită şi de fals în declaraţii.
Potrivit aceleiaşi surse, Iulian Dumitrescu ar urma să fie dus la audieri la DNA Bucureşti.
”În urma speculaţiilor apărute public, vreau să fac următoarele precizări:
Pun la dispoziţia procurorilor toate informaţiile şi datele de care au nevoie. Colaborez cu instituţiile statului pentru a lămuri cât mai repede această situaţie.  
 
Nu mă voi ascunde în spatele vreunei funcţii politice sau administrative. 
În momentul în care se va finaliza această fază a anchetei, voi comunica transparent opiniei publice despre cele întâmplate. Nu am nimic de ascuns”, a postat Dumitrescu pe Facebook.

Afla mai multe despreiulian dumitrescudna
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt