Presa italiană, fermecată de reuşitele lui Dennis Man şi R. Marin

Presa italiană, fermecată de reuşitele lui Dennis Man şi R. Marin

Caligari a învins-o pe Parma, scor 3-2, luni seară. În prim plan au fost doi dintre cei trei fotbalişti români prezenţi pe teren: Dennis Man şi Răzvan Marin. Amândoi au reuşit câte un gol, iar la final au fost lăudaţi de presa din Italia.

 

Caligari a învins-o pe Parma, scor 3-2, în ultimul meci al etapei cu numărul şase din Serie A. Valentin Mihăilă a avut o prestaţie ştearsă şi a fost schimbat la pauză, dar ceilalţi doi români au impresionat.

În minutul 62, Dennis Man a dus scorul la 1-1. Extrema Parmei a ajuns astfel la trei goluri marcate în actuala stagiune de Serie A şi continuă să îi impresioneze pe italieni. 

"În prima repriză poate că s-a ascuns prea mult, dar în al doilea act a intrat din nou în scenă. A fost foarte aproape de gol după ce a îmblânzit o pasă de 30 de metri a lui Bernabe de parcă ar fi fost cel mai simplu lucru din lume. Apoi egalează, dovedind din nou că este irezistibil în faţa porţii. În minutul 90+4 şutează peste şi ratează şansa de 3-3, dar e greu să îi ceri mai mult", au scris jurnaliştii italieni despre Dennis Man, potrivit primasport.ro.

Caligari a revenit în avantaj în minutul 75. Intrat de doar două minute pe teren, Răzvan Marin a trimis un şut imparabil şi i-a uimit pe italieni. "Golul său, o capodoperă. Tocmai când sarzii păreau că se îndreaptă către un sfert de oră de suferinţă, Marin îngheaţă publicul de pe Tardini", au scris cei de la TMW.

Afla mai multe desprerazvan marincaligari
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt