Pregătiri speciale pentru Summer Well

Pregătiri speciale pentru Summer Well

După un an de pauză, Summer Well revine în forţă şi aduce din nou atmosfera de festival la Domeniul Stirbey Buftea. Aşadar, artişti renumiţi, unii pentru prima dată în România, vor cânta pe scenele special amenajate. Organizatorii s-au pregătit în acest an astfel încât siguranţa invitaţilor să fie pe primul loc. Masca de protecţie va fi obligatorie, iar întâlnirile dintre artişti şi fani nu vor mai avea loc din cauza pandemiei.

Pregătirile pentru Summer Well au intrat pe ultima sută de metri. Joi, de la ora 16:00, îşi deschide porţile unul dintre cele mai vechi festivaluri din România, unde sunt aşteptaţi zeci de mii de oameni.

Anul trecut, Summer Well trebuia să aniverseze 10 ani de la înfiinţare. Va sărbători în acest an, însă cu măsuri speciale. Organizatorii au pregătit totul astfel încât aglomeraţia să fie cât mai mult evitată.

Masca va fi obligatorie, iar cine are bilet la festival trebuie să ştie că poate intra doar dacă este vaccinat, are dovada că a trecut prin boală în ultimele 6 luni sau că are un test Covid negativ.

Scena de afterparty, anul acest, va fi în aer liber. De asemenea, fanii nu vor mai putea avea mult aşteptatele
întâlniri cu artiştii.

În schimb, atmosfera va fi neschimbată, iar artişti renumiţi o vor întreţine cu muzică live timp de 4 zile.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt