Prădător sexual prins de poliţişti

Prădător sexual prins de poliţişti

Un absolvent de Teologie a fost arestat preventiv şi este acuzat că a agresat sexual două femei. Tânărul care poza pe reţelele sociale în iubit devotat şi fiu credincios al bisericii nu se sfia să îşi potolească impulsurile sexuale pe stradă, cu forţa. Ziua în amiaza mare, le-a atins pe cele două femei în zona intimă, după care a fugit. Acum şi-a recunoscut faptele în faţa anchetatorilor.

Tânărul de 25 de ani, originar din Focşani, dar stabilit în Bucureşti, este acuzat de agresiune sexuală. Până acum,
două femei au depus plângere. Ambele au fost agresate chiar pe stradă, în sectorul 4 al Capitalei.

Ultimul atac a fost comis într-o zonă unde existau camere de supraveghere. Imaginile surprinse de acestea şi descrierile martorilor i-au dus pe poliţişti la tânărul de 25 de ani. Acesta este logodit, iar pe reţelele de socializare poza în iubitul perfect. Mesajele de dragoste către logodnica sa curgeau. Tânărul cântă şi într-un cor bisericesc, iar la informaţii apare -că a terminat atât un seminar, cât şi facultatea de Teologie din Bucureşti.

Un raport publicat de către Agenţia pentru Drepturi Fundamentale a Uniunii Europene arată că majoritatea
femeilor trăiesc cu frica hărţuirii şi agresiunilor sexule. În România nu există statistici reale privind aceste infracţiuni, iar cele mai multe cazuri de agresiune sexuală rămân neraportate.

Temerile pe care le au înainte să meargă la poliţie nu sunt puţine.

Nu uitaţi că cei vinovaţi sunt întotdeauna agresorii, iar legea este de partea victimelor. 80% dintre femeile care au răspuns la un studiu realizat de Centrul FILIA au spus că se simt deranjate de orice formă de hărţuire sexuală, de la fluierături până la atingeri.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt