Poveste de dragoste cu un infractor şi o poliţistă

Poveste de dragoste cu un infractor şi o poliţistă
foto: huff.ro

Dragoste cu năbădăi în oraşul Budeşti, judeţul Călăraşi. O poliţiştă se iubea cu infractorul pe care trebuia să-l supravegheze. Agenta mergea să îl verifice pe bărbat, aflat în arest la domiciliu. Iubirea e însă un lucru foarte mare, spune o vorbă, iar cei doi s-au amorezat, astfel că verificarea ajungea să dureze ore bune.

Idila a ieşit la iveală după un apel la 112, care anunţa că tânărul a plecat de acasă, deşi nu avea voie. Poliţiştii i-au găsit împreună se jucau pe telefon. Acum, ea îşi aşteaptă o posibilă pedeapsă de la şefi. Iar el, o nouă anchetă.

El are 19 ani, ea, 24. El se află de mai mult timp în arest la domiciliu, pentru tentativă de omor. Andreea e poliţista care a primit misiunea să îl supravegheze. Doar că dragostea a fost mai puternică decât jurământul depus când a îmbrăcat uniforma de poliţist.

Acest vecin spune că Andreea îşi petrecea multe ore cu bărbatul pe care îl verifica la domiciliu. Asta în condiţiile în care procedura durează în general câteva minute. Ba mai mult, Andreea ar fi căsătorită, dar şi-ar fi părăsit şi soţul pentru noua iubire. Mătuşa poliţistei e dezamăgită. Mama tânărului susţine că cei doi îndrăgostiţi se cunosc de mult timp. 

Poliţista şi suspectul de tentativă de omor au fost prinşi după ce un vecin a sunat la 112 şi a anunţat că bărbatul a plecat de acasă, deşi nu avea voie. Colegii Andreei au mers la el şi i-au găsit acolo pe amândoi. Poliţista era în ziua liberă. 
Şefii tinerei poliţiste  vor stabili în curând dacă o vor suspenda din funcţie pe colega lor.
 
 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt