Surpriză de proporţii pentru turiştii cazaţi zilele acestea în staţiunea Băile Felix. Hotelierii au sacrificat un porc chiar în curtea complexului aqua-spa. După ce au văzut cum se obţine şoriciul, turiştii s-au înfruptat din caltaboşi şi grătare. Nu a lipsit nici muzica patriotică. Un ansamblu le-a arătat vizitatorilor cum se cântă şi se dansează în Bihor.
Pentru ca totul să fie pregătit ca la carte, bucătarii complexului aqua-spa s-au trezit dis de dimineaţă şi s-au
apucat să tranşeze un porc imens la doar câţiva metri de bazinele pline cu apă termală.
Toate preparatele au fost aşezate apoi pe mese spre bucuria celor care s-au înfruptat din ele.
Nu au lipsit nici tradiţionalele grătare şi nici muzica şi voia bună. Hotelierii au invitat un ansamblu care le-a arătat
turiştilor veniţi din toate colţurile ţării cum se dansează şi se cântă în Bihor.
Pentru a-i fideliza pe clienţi, majoritatea hotelierilor au păstrat tarifele de dinainte de pandemie. Astfel, preţul unui sejur de 3-4 zile a început de la 250 de euro. Gradul de ocupare este în aceste zile de 90% în Băile Felix.