Poliţist reclamat că ar fi înjurat un patron de vulcanizare

Poliţist reclamat că ar fi înjurat un patron de vulcanizare

Scandal la Galaţi. Un poliţist local a fost reclamat la şefii săi după ce ar fi insultat  un patron de vulcanizare, în timp ce-i controla afacerea. Acesta susţine că a luat amendă, dar nu asta l-a deranjat, ci faptul că poliţistul l-a jignit. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Cearta a început după ce omul legii i-a verificat afacerea. Angajatul de la vulcanizare şi-a sunat şeful să-l informeze că primeşte amendă, iar agentul a auzit convorbirea. Deşi înregistrarea telefonică spune altceva, patronul vulcanizării se apără şi spune că el vorbea de fapt cu angajatul său şi că nu l-ar fi înjurat pe poliţist atunci când a intervenit în discuţie.

Reclamantul crede că vulcanizarea lui mobilă deranjează pe cineva şi de aceea a fost amendat. Dar tot el admite ca nu are toate actele în ordine. După ce a făcut reclamaţie la conducerea Poliţiei Locale, pentru că ar fi fost înjurat, patronul a fost îndrumat să sesizeze Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi pentru posibile abuzuri ale agentului. 

Poliţia spune că societatea respectivă nu este în regulă şi a fost amendată de mai multe ori de-a lungul anilor. Mai mult, activitatea firmei a fost suspendată şi s-a dispus confiscarea veniturilor realizate ilicit, în sumă de peste 20.000 euro.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt