PNL, final de campanie alături de oameni în stradă. Vezi în ce oraşe au ieşit azi în marş împreună cu susţinătorii

PNL, final de campanie alături de oameni în stradă. Vezi în ce oraşe au ieşit azi în marş împreună cu susţinătorii

Partidul Naţional Liberal a încheiat campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare în stradă, printre oameni, acolo unde a început-o. Liberalii termină în forţă o campanie la firul ierbii, în oraşe şi sate, în dialog permanent cu electoratul, din poartă în poartă, din scară în scară.

Astăzi au fost organizate, în municipiile reşedinţă de judeţ, marşuri cu mii de persoane. Liberalii s-au întâlnit în locuri emblematice din fiecare mare oraş, la Bucureşti, Alba, Bacău, Botoşani, Buzău, Călăraşi, Cluj, Dâmboviţa, Dolj, Giurgiu, Hunedoara, Maramureş, Mehedinţi, Neamţ, Olt, Satu Mare, Sălaj, Suceava, Braşov, Teleorman, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea şi Galaţi. PNL Covasna a organizat joi un marş prin oraş, ocazie pentru liberali să împartă pliante şi să convingă lumea să iasă la vot.

Sub sloganul „Construim în România, puternici în Europa”, liberalii au derulat o campanie care şi-a propus să extindă modelul liberal de administraţie în cât mai multe localităţi. Aşa cum transmit aceştia, administraţiile PNL sunt campioane la fonduri europene atrase şi la dezvoltarea şi modernizarea comunităţilor cu bani de la Bruxelles. În aceste alegeri mizează pe dorinţa cât mai multor români de a beneficia de avantajele apartenenţei la Uniunea Europeană şi deci la dezvoltarea localităţilor în care trăiesc în acord cu standardele europene de trai.

Preşedintele PNL şi-a petrecut ultima zi din această campanie alături de echipa liberală din judeţul Constanţa, judeţ câştigat de liberali în 2020. Mesajul acestuia la final de campanie a fost mobilizator şi optimist pentru rezultatele PNL în aceste alegeri.

„Dragi români, astăzi, la finalul acestei campanii electorale, mă adresez dumneavoastră cu inima plină de mândrie şi respect - pentru ţara noastră şi pentru viitorul nostru comun. Pentru că aceste alegeri ne pun în faţa unei decizii care va modela viitorul oraşelor şi judeţelor noastre pentru următorii patru ani. Această decizie va avea un impact asupra drumurilor pe care ne conducem copiii la şcoală, asupra calităţii educaţiei pe care o vor primi şi asupra stării spitalelor de care depindem în momente de cumpănă.

Votul vostru este puterea voastră şi el va influenţa viitorul României. Cariera mea militară m-a învăţat că siguranţa şi binele nostru depind de acţiunile noastre. Dacă nu votaţi, alţii vor decide soarta oraşelor şi comunităţilor în care trăim.

Suntem martorii unui moment de referinţă în istoria postdecembristă a României. Un moment la care noi, liberalii, am contribuit în mod semnificativ. Niciodată până acum nu am avut atât de multe proiecte realizate sau în curs de derulare, majoritatea finanţate din fonduri europene. Judeţele şi municipiile conduse de liberali arată considerabil mai bine faţă de acum patru ani. Noi, liberalii, conducem astăzi cele mai dezvoltate şi prospere judeţe. Iar acest lucru nu este întâmplător, ci este datorită faptului că avem, de departe, cei mai buni primari şi preşedinţi de Consilii Judeţene”, a transmis Nicolae Ciucă.

Afla mai multe despreciucapnlcampaniealegeri
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt