Petrecere cu lăutari şi manele pentru Tineretul Social Democrat

Petrecere cu lăutari şi manele pentru Tineretul Social Democrat

Petrecere cu lăutari şi manele într-o clădire a RAPPS. Asa s-au distrat tinerii social democraţi la Sinaia. Nu au lipsit nici dedicaţiile pentru liderii formaţiunii. Marcel Ciolacu, ministrul Culturii şi subprefectul judeţului Buzău au fost pe buzele lăutarilor. Petrecerea a fost spartă de poliţie.

Aşa s-au distrat tinerii social democraţi noaptea trecută, într-un complex din Sinaia, care apartine RAPPS. Si cum mai marii partidului nu au putut ajunge fizic acolo, ei au fost prezenţi în…dedicaţii.

Preşedintele TSD se apără şi spune că nu s-a întâmplat nimic ieşit din comun. După ce au văzut imaginile de la petrecerea de pomină, liberalii au sărit la colegii din coaliţie.

"Cu doar câteva zeci de minute în urmă, pe banii noştri, ai contribuabililor, într-un complex deţinut de Secretariatul General al Guvernului (…) băieţii şi fetele de la TSD (Tineretul Social Democrat) au fript o petrecere pe cinste cu lăutari şi manele prin care îşi anunţă intenţiile de preluare a frâielor guvernării şi nu numai. (…)Tinerii social democraţi au atins un nivel apocaliptic de slugărnicie prin dedicaţii maneilizate fără număr", a scris pe Facebook Octavian Oprea, fost secretar general al tinerilor liberali.

După mai multe apeluri la 112 ale locuitorilor din Sinaia, petrecerea s-a încheiat cu intervenţia poliţiştilor.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt