(PE) George Tuţă: Sunt singurul care poate scăpa Sectorul 1 de coşmarul administraţiei Armand

(PE) George Tuţă: Sunt singurul care poate scăpa Sectorul 1 de coşmarul administraţiei Armand

Pentru fiecare om care e indignat de ultimii 4 ani de indiferenţă şi degradare.

Pentru fiecare copil care merită şcoli sigure, parcuri sigure, străzi sigure.

Pentru fiecare antreprenor care a aşteptat mult peste termene un răspuns oarecare de la administraţia Armand.

Pentru fiecare cetăţean al Sectorului 1 care ştie că se poate mai mult şi se poate mai bine.

Pentru toţi aceştia, eu pot readuce eficienţa în primărie.

Mă bazez pe experienţa din administraţie, pe puterea mea de muncă şi pe o echipă grozavă de oameni care ştiu şi pot să lucreze pentru oameni, nu pentru interese. Am două partide majore care mă susţin şi pe care mă voi baza atât în colaborarea de la sector, cât şi în proiectele de la nivelul Bucureştiului.

Am văzut cum, în alte sectoare, primari liberali sau pesedişti au realizat proiecte majore pentru comunităţile lor: şcoli, parcuri, pasaje, patinoare, parcări etc. În Sectorul 1 nu s-a putut nimic pentru că doamna Armand nici nu ştie şi nici nu vrea să facă lucruri pentru oameni. Vrea putere, mai multă putere şi doar putere.

Am strâns în ultimele patru luni zeci de mii de mâini în Sectorul 1 şi toţi oamenii pe care i-am întâlnit m-au implorat să îi scap de Armand. Duminică la vot sunt multe opţiuni pe buletinul de vot. Una singură însă te poate scăpa de indiferenţa şi dispreţul unei primăriţe cu zero realizări.

Dacă duminică ieşiţi la vot ştiţi deja că avem o singură şansă să recâştigăm timpul pierdut faţă de alte sectoare. Ştiţi deja că nu mai putem sta în gunoaie, cu şobolanii printre noi şi fără nicio perspectivă de dezvoltare. Dacă ieşiţi duminică la vot ştiţi deja că trebuie să reclădim Capitala Capitalei, aşa cum era cândva cunoscut Sectorul 1.

Sunt sigur că veţi ieşi duminică la vot şi veţi alege George Tuţă pentru că altă soluţie de a scăpa de primăriţa-zero NU EXISTĂ!

CMF: 21240015

Afla mai multe despretuţăsector 1alegeri
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt