Patru morţi într-un atac armat la sediul unei companii maritime din Atena

Patru morţi într-un atac armat la sediul unei companii maritime din Atena

Patru persoane au fost ucise într-un atac armat în sediul unei companii maritime, la periferia Atenei, inclusiv autorul atacului, care s-a sinucis, potrivit unei surse din cadrul poliţiei, relatează AFP, preluat de News.ro.
Atacatorul a pătruns în clădire luni dimineaţa, a tras focuri de armă şi a ucis trei persoane - doi bărbaţi şi o femeie -, după care s-a baricadat în sediul European Product Carriers, declară AFP această sursă din cadrul poliţiei.
Bărbatul - a cărui identitate nu a fost dezvăluită - este prezentat de presa greacă ca fiind un fost angajat concediat al aceste întreprinderii cu sediul la Glyfada, o periferie balneară a Atenei.
El a fost găsit mort ”în subsolul clădirii, cu carabina alături”, potrivit aceleiaşi surse.
”Potrivit primelor informaţii, se pare că s-a sinucis”, a declarat AFP un angajat al biroului de presă al poliţiei.
Poliţia a anunţat anterior că a evacuat două femei pe care atacatorul le-a închis în toalete.
Atacul armat a avut loc luni, către ora locală 10.00 (şi ora României).
Un important dispozitiv de poliţie a fost desfăşurat, mai ales în jurul întreprinderii, iar pe străzile din jur circulaţia a fost închisă.
Compania maritimă European Product Carriers a fost înfiinţată în 1979 şi are o flotă medie de 35 de vapoare - inclusiv numeroase petroliere -, potrivit site-ului acesteia.
Numeroase companii maritime greceşti şi străine au sedii la Glyfada, o zonă balneară în sudul Atenei,, în afară de cele de la Pireu.

Afla mai multe despreatacarmatatena
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt