Parlamentul a validat candidaturile noilor membri ai CNA

Parlamentul a validat candidaturile noilor membri ai CNA

Plenul reunit al celor două Camere ale Parlamentului a votat, marţi, noi membri ai Consiliului Naţional al Audiovizualului: Vasile Bănescu, din partea Guvernului, Daniela Bârsan, din partea Preşedinţiei, Georgică Severin, Monica Gubernat şi Lucian Dindirică, din partea PSD şi Oana Dincă din partea PNL.

În urma votului din plenul comun, Lucian Dindirică, propunerea PSD pentru membru titular al CNA, a primit 256 de voturi pentru şi 69 contra. Georgică Severin, propunerea PSD pentru membru titular în CNA, a primit 250 de voturi pentru şi 75 împotrivă, în timp ce Oana Dincă Simona, din partea PNL, a primit 253 de voturi pentru şi 72 împotrivă.

Monica Gubernat, din partea PSD, a primit 249 de voturi pentru şi 76 împotrivă iar Boros Orsolya Eva, propunerea UDMR în CNA, a primit 254 de voturi pentru şi 71 împotrivă. Daniela Bârsan, propunerea Preşedinţiei pentru CNA, a primit 251 de voturi pentru şi 74 împotrivă, iar Manciu Narcisa, ca membru supleant, a primit 251 de voturi pentru şi 74 împotrivă.

Vasile Bănescu, propunerea Guvernului pentru CNA, a primit 287 de voturi pentru şi 38 contra, scrie News.ro.

”Birourile Permanente au constatat că toţi candidaţii au întrunit majoritatea de voturi necesare pentru numirea în funcţiile în care au fost propuşi”, a anunţat secretarul de şedinţă.

Afla mai multe desprecnamembri
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt