Papi Land - prieteni pe viaţă este cel mai recent reality show dedicat iubitorilor de animale şi difuzat de Prima TV

Papi Land - prieteni pe viaţă este cel mai recent reality show dedicat iubitorilor de animale şi difuzat de Prima TV

Împreună putem face lumea un loc mai bun! Prima TV va difuza, începând de vineri, 25 octombrie, de la ora 19.30, o nouă emisiune dedicată iubitorilor de animale. 

Papi Land - PRIETENI PE VIAŢĂ este un reality show emoţionant care pune în lumina reflectoarelor munca neobosită a celor care salvează câini şi pisici de pe stradă şi le oferă o a doua şansă la viaţă. Emisiunea îşi propune să inspire publicul să adopte responsabil animalele care au nevoie de un cămin iubitor. În cadrul fiecărui episod, telespectatorii vor descoperi poveşti reale şi impresionante ale animalelor salvate din condiţii precare.

Aceştia vor putea urmări procesul de recuperare al câinilor sau pisicilor, de la starea lor de sănătate în momentul salvării, la îngrijirile medicale primite în adăposturi şi clinicile veterinare. Emisiunea subliniază importanţa adopţiei responsabile şi oferă o platformă pentru promovarea acesteia. În plus, telespectatorii vor putea fi părtaşi ai unor poveşti emoţionate de succes ale animalelor deja adoptate, cum s-au adaptat noilor lor familii, cum spun, împreună, o poveste continuă despre speranţă şi iubire.

Marius Chirca, una dintre cele mai puternice voci care luptă pentru drepturile animalelor, va fi gazda reality show-ului.  El este este fondatorul şi preşedintele Asociaţiei Kola Kariola, un ONG dedicat salvării şi îngrijirii animalelor abandonate sau abuzate.

Marius este cunoscut pentru eforturile sale neobosite în ajutorarea animalelor fără stăpân şi pentru faptul că reuşeşte să le ofere o a doua şansă la viaţă, inclusiv celor aflaţi în situaţii extreme de sănătate sau suferinţă. Figură respectată în comunitatea de protecţie a animalelor, Marius Chirca are o susţinere largă din partea publicului, inclusiv prin intemediul unor ample campanii de adopţie, donaţii şi colaborări cu alte organizaţii şi voluntari.

De asemenea, el este foarte activ pe reţelele de socializare, unde documentează şi promovează cazuri de salvare şi reabilitare, sensibilizând astfel opinia publică în privinţa condiţiilor precare în care se află multe animale fără stăpân din România.

Însă Papi Land - PRIETENI PE VIAŢĂ nu este doar o altă emisiune despre salvarea animalelor, ci şi este despre comunitate, speranţă şi şansa de a face diferenţa. Postul de televiziune din portofoliul Grupului Clever vrea să aducă în atenţia publicului frumuseţea şi responsabilitatea de a adopta un animal şi de a-i oferi o viaţă mai bună.

Papi Land - Prieteni pe Viaţă este un reality show ce va fi difuzat în fiecare vineri, de la ora 19:30, şi în reluare duminică, de la ora 22.00, la Prima TV.

Afla mai multe desprepapi landprima tv
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt