Oraşul Bistriţa, condus de un primar-medic. Cine este acesta

Oraşul Bistriţa, condus de un primar-medic. Cine este acesta

Partidul Social Democrat a obţinut un nou mandat la primăria municipiului Bistriţa. Gabriel Lazany va fi noul primar din oraşul Bistriţa. Până la alegerea sa în calitate de primar, Lazany a avut o carieră de 24 de ani în domeniul medical.

”Am spus că va fi o bătălie strânsă şi că fiecare vot contează. (...) A fost o mobilizare masivă din toate punctele de vedere, cetăţenii şi-au dorit schimbarea şi iată că, în curând, vom prelua mandatul de primar şi ne vom apuca de treabă, aşa cum am spus. Vreau să facem politica cetăţeanului, singura politică ce va exista în Primăria Bistriţa”, a spus Gabriel Lazany.

Datele parţiale publicate pe site-ul Autorităţii Electorale Permanente îl indică pe Gabriel Lazany drept câştigător al alegerilor locale de duminică, cu doar opt voturi în plus faţă de actualul edil, liberalul Ioan Turc.

Cine este noul primar al Bistriţei

Gabriel Lazany nu este un nume nou în administraţia locală. De profesie economist, o mare parte din imaginea sa a fost consolidată pe gospodărirea Spitalului Clinic de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.

Primarul ales are o carieră vastă în management şi administraţie. Până la alegerea sa în calitate de primar, Lazany a avut o carieră de 24 de ani în domeniul medical, fiind directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa începând cu 2017.

(Elena Andrei)

Afla mai multe desprelazanyprimarmandatbistrita
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt