Ofiţer de penitenciar, prins cu droguri

Ofiţer de penitenciar, prins cu droguri

La câteva zile după ce o jandarmeriţă a fost găsită cu mai multe plicuri cu praf alb în poşetă, acum un ofiţer de la Administraţia Penitenciarelor este prins cu droguri. S-a întâmplat când pleca de la un concert. Bărbatul a spus că nu ştie ce se află în plicuri şi că le-ar fi primit de la o femeie pe care nu o cunoştea. 

Tânărul, în vârstă de 28 de ani, lucrează la un centru de detenţie de lângă Capitală. Weekendul trecut, când pleca de la un concert, a fost oprit de jandarmi, care au  descoperit că avea asupra sa două plicuri cu substanţă albă. Au bănuit că este vorba de cocaină şi au trimis plicurile la laboratul specializat al poliţiei, pentru a fi testate. 

De remarcat este că, la fel ca în cazul jandarmeriţei prinsă cu droguri, amândoi au avut o scuză similară: că substanţele interzise nu sunt ale lor şi le-au primit de la o altă persoană, fără a plăti pentru ele.
Cu toate acestea, forţele de ordine nu au putut să îl testeze pentru a vedea dacă a consumat stupefiante. Asta pentru că legea nu permite testarea angajaţilor din structurile forţelor de ordine. Sindicaliştii susţin însă schimbarea legii.
Tânărul ofiţer are acum dosar penal, iar conducerea ANP aşteaptă rezultatele de laborator. Dacă acestea vor dovedi că avea droguri asupra sa, el va fi concediat. 
 
În cazul jandarmeriţei, testele au arătat că avea în poşetă plicuri cu MDMA şi cocaină, stupefiante care se consumă în cluburile de noapte din Capitală. Procurorii urmează să o cheme din nou la audieri. În paralel, continuă şi ancheta internă a Jandarmeriei,

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt