O nouă tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump - Suspectul era înarmat până în dinţi

O nouă tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump - Suspectul era înarmat până în dinţi

Poliţiştii locali au arestat sâmbătă un bărbat înarmat în faţa mitingului lui Donald Trump în Coachella Valley, iar şeriful local a spus că ar fi fost o a treia tentativă de asasinat împotriva fostului preşedinte, notează New York Post.

Potrivit poliţiei, suspectul a fost prins la aproximativ o milă de locul mitingului cu un permis de intrare fals. De asemenea, purta o puşcă încărcată, o armă de mână şi un magazin de mare capacitate.

„Probabil că am oprit o altă tentativă de asasinat”, a spus şeriful din comitatul Riverside, Chad Bianco.

Suspectul a fost interceptat de poliţie la un punct de control la aproximativ o jumătate de milă de intrarea în miting. Avea o presă falsă şi permise VIP.

„Au fost suficient de diferiţi pentru a provoca alarma deputaţilor”, a spus Bianco, potrivit Riverside Press-Enterprise.

Se crede că Miller este membru al unei organizaţii antiguvernamentale de dreapta, potrivit lui Bianco, şi complotează să-l omoare pe Trump.

El are o diplomă de master UCLA şi, în 2022, a candidat pentru adunarea statului Nevada, a relatat ziarul.

Miller a fost trimis în judecată pentru deţinerea unei arme de foc încărcate şi a unei reviste de mare capacitate – şi a fost eliberat după ce a plătit o cauţiune de 5.000 de dolari, arată dosarele poliţiei.

Afla mai multe despredonald trumpcasa alba
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt