O asistentă medicală a fost agresată de un pacient care a vrut să se arunce pe geam, la Spitalul Judeţean Focşani

O asistentă medicală a fost agresată de un pacient care a vrut să se arunce pe geam, la Spitalul Judeţean Focşani

O asistentă medicală de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) "Sf. Pantelimon" Focşani a fost agresată, vineri seara, de un pacient internat care a vrut să se arunce pe geamul unităţii medicale, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"La data de 06 iunie, ora 18,44, Poliţia Municipiului Focşani a fost sesizată de către un cadru medical al unei secţii de la Spitalul Judeţean Vrancea cu privire la faptul că un pacient este agresiv. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au identificat un bărbat de 65 de ani, care fusese imobilizat de către cadrele medicale, cu sprijinul a doi poliţişti aflaţi în apropierea secţiei, după ce ar fi devenit agresiv. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, în jurul orei 18,30, pacientul a început să fie agitat, după care s-a ridicat din patul său şi a mers în alt salon, cu intenţia de a sări pe fereastra încăperii situată la etajul unu", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit poliţiei, bărbatul a fost împiedicat să se arunce în gol de mai multe cadre medicale, dar una dintre asistente ar fi suferit excoriaţii la nivelul feţei şi gâtului, leziuni ce ar fi fost provocate de către pacientul care s-ar fi manifestat agresiv faţă de cei care au intervenit.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, după ce cadrul medical agresat a depus plângere. 

Sursa: Agerpresc

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt