Noua stea a naţionalei lui Lucescu, aproape de un transfer uriaş. Presa internaţională: Negocierile încep de la 30 de milioane

Noua stea a naţionalei lui Lucescu, aproape de un transfer uriaş. Presa internaţională: Negocierile încep de la 30 de milioane

După ce în sezonul trecut, Dennis Man a avut parte de un sezon excelent şi a pus umărul la revenirea Parmei în Serie A, fotbalistul continuă să impresioneze.

Dennis Man are un debut de sezon execelent în Serie A. Internaţionalul român a marcat deja de 2 ori în primele 3 meciuri ale „cruciaţilor”, în egalul cu Fiorentina şi în victoria extraordinară de pe teren propriu cu AC Milan.

Fostul jucător de la FCSB a reuşit să puncteze şi pentru echipa naţională, în victoria categorică din Kosovo, scor 3-0, şi a intrat pe radarul unor cluburi uriaşe din Europa.

Lyon, Borussia Dortmund, Ajax şi apoi Juventus şi-au arătat interesul pentru fotbalistul nostru.

Acum, italienii au anunţat că la meciul pe care Parma îl va disputa astăzi cu Udinese, cluburile şi-au trimis impresarii pentru a-l vedea la lucru pe Man.

"Dennis Man, pe piaţa transferurilor: preţul s-a dublat şi o poveste despre un club din Serie A apare. Fotbalistul celor de la Parma ţine capul de afiş pe piaţa transferurilor: este evaluat la aproape 30 de milioane de euro şi în curând ar putea fi declanşată o licitaţie internaţională pentru el", titrează Corriere dello Sport.

"Cel care a împins-o pe Parma de la spate în sezonul trecut a fost jucătorul lunii august în Serie A. E un moment magic pentru Dennis Man. Românul născut în 1998 este unul dintre protagoniştii de pe piaţa internaţională a transferurilor.

Multe cluburi sunt pe urmele sale, iar la meciul cu Udinese, de luni, impresari de la multe cluburi de renume vor veni să-l vadă: Bayern, Borussia, Lyon, Ajax şi Marseille au făcut deja primii paşi, dar lista celor care îl urmăresc pe Man ar putea creşte în viitorul apropiat.

Meciul cu AC Milan i-a crescut cu siguranţă cota jucătorului, care a devenit rapid unul dintre cei mai căutaţi din străinătate.

Cu siguranţă, după ce a plătit pentru el 15 milioane de euro (n.r. cu tot cu bonusuri), Parma se bucură acum de ascensiunea lui şi a stabilit un preţ de plecare al negocierilor de 30 de milioane de euro.

Şi sunt multe cluburi italiene interesate de jucător. AC Milan a avut, în trecut, discuţii directe cu Parma în privinţa lui.", mai scrie sursa citată.

Parma o întâlneşte pe Udinese astăzi, de la ora 19:30, în direct la Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt