Nou-născut, găsit abandonat pe plajă

Nou-născut, găsit abandonat pe plajă

Descoperire şocantă pe litoral! Un nou-născut a fost găsit abandonat, între pietre, pe digul de la Eforie Nord. Cel care l-a găsit a fost un turist care se plimba pe dig. Aceasta a dat imediat alarma, iar un alt turist a sunat imediat la serviciul de urgenţă 112. Bebeluşul era mort. Atenţie, urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional.

Descoperirea macabră a fost făcută în jurul  orei 9.00, dimineaţa. Un bărbat care se plimba pe dig a observat ceva suspect, ambalat în nylon, între două pietre. Bărbatul n-a mai avut puterea să ia telefonul şi să anunţe autorităţile. Alţi turişti, aflati pe plajă în acel moment au anunţat autorităţile. 

Criminaliştii, sosiţi de la Constanţa, au izolat locul, iar investigatorii de la medicină legala au luat trupul neînsufleţit al nou-născutului să-l ducă la laborator. Poliţia a făcut fotografii, a ridicat probe şi-a stat de vorbă cu turistii aflaţi pe plajă, în imediata apropiere.

Politiştii caută acum persoana care a recurs la un asemenea gest. Autorităţile aşteaptă acum si efectuarea necropsiei, dar şi finalizarea investigaţiilor.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt