Noi ipoteze în cazul dispariţiei de la Sighet. Fata a fost răpită de un interlop

Noi ipoteze în cazul dispariţiei de la Sighet. Fata a fost răpită de un interlop

Fata de 13 ani din Sighet, dispărută timp de o săptămână zile de acasă şi găsită la un interlop, va rămâne în centrul de la Baia Mare. Psihologii încearcă să o ajute să depăşească trauma prin care a trecut, descrisa inclusiv intr-un jurnal intim, în care tânăra s-a destăinuit.
Ar fi descris înclusiv probleme mai vechi, pe care părinţii le cunoşteau. La DIICOT există un dosar deschis, după ce, în urmă cu jumătate de an, din telefon i-ar fi fost furate poze în ipostaze indecente. 
Cazul adolescentei din Sighetul Marmaţiei scoate la iveală traume nebanuite şi situaţii pe care tânăra le-a gestionat cu greu. Procurorii DIICOT au în lucru un dosar penal deschis în luna martie, după ce un minor din oraş i-ar fi spart contul de instagram şi ar fi postat poze indecente cu ea. Părinţii au fost audiaţi de anchetatori. Acum, fata nu ar dori să se întoarcă acasă. 
Sara Melinda ar fi avut o relaţie tensionată şi cu părinţii, potrivit unor surse.În jurnalul său, copila ar fi descris unele scene de acasă. Acesta a fost measajul transmis de mama copilei, la doar două zile după dispariţie. Ulterior nu a mai vrut să comunice cu presa.
Un interlop căruia i se spune Mănuşă Albă ar fi ţinut-o cu forţa în locuinţa sa. potrivit unor surse, ea ar fi intrat în vizorul unei reţele de traficanţi de carne vie. Proxeneţii ar fi intenţionat să o ducă în străinătate şi să o oblige să se prostituee. Planul lor a eşuat, după ce au văzut anunţul cu recompensa făcut de părinţi. În captivitate, fata ar fi încercat să se sinucidă.
Sara va rămâne în centru până când specialiştii vor considera că poate fi lăsată acasă. Ancheta socială este departe de a se fi terminat, iar cea penală, pare doar la început. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt