Nicuşor Dan, la Insider Electoral: La începutul mandatului a fost o alegere foarte dificilă, pentru că primăria chiar era în faliment

Nicuşor Dan, la Insider Electoral: La începutul mandatului a fost o alegere foarte dificilă, pentru că primăria chiar era în faliment

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat luni că la începutul mandatului a fost o alegere foarte dificilă, pentru că primăria chiar era în faliment şi trebuia să aleagă sau tăia craca administrativă, sau tăia craca politică, astfel că o perioadă a tăcut.
Primarul Capitalei a explicat în emisiunea Insider Electoral de la Prima News de ce nu a ieşit public mai mult în prima parte a mandatului.
”La începutul mandatului a fost o alegere foarte dificilă, pentru că primăria chiar era în faliment, eu nu făceam decât să eşalonez, să mă întâlnesc cu oamenii, să promit că vom plăti, şi nu puteam să ies să spun ce dezastru este. Trebuia să aleg, sau tăiam craca administrativă, sau tăiam craca politică. Aveam o responsabilitate faţă de cei care mi-au dat mandatul. Şi o perioadă am tăcut, până am rezolvat problemele astea, şi părea că nu fac nimic”, a spus Nicuşor Dan.
Primarul a precizat că acum, pe buget, sunt foarte bine.
”Am avut 4 sau 5 sesiuni de împrumuturi, ne-am reabilitat faţă de lumea financiară. Acum trei ani nu venea nimeni la licitaţiile noastre, ştiau că nu plătim”, a explicat edilul. Primarul s-a referit şi la cele mai mari trei obiective, arătând că a scos primăria din faliment, a utilizat banii europeni cât de mult s-a putut, prin achiziţia de mijloace de transport în comun şi a finalizat Staţia de la Glina.

Afla mai multe desprenicusor daninsiderelectoral
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt