Nicolae Ciucă, start prezidenţial din cea mai de succes filială a PNL de la locale: PNL Giurgiu, pilonul de bază al succesului naţional

Nicolae Ciucă, start prezidenţial din cea mai de succes filială a PNL de la locale: PNL Giurgiu, pilonul de bază al succesului naţional

Nicolae Ciucă şi-a început astăzi campania prezidenţială din Giurgiu, filiala PNL care a obţinut cel mai mare succes la ultimele alegeri locale.

Cu un scor de 56% şi 44 de primari din 54 de localităţi, inclusiv primarul municipiului şi preşedintele Consiliului Judeţean, PNL Giurgiu este un model de coeziune şi eficienţă politică. Această performanţă reflectă încrederea cetăţenilor în echipa liberală, care a dovedit că poate aduce dezvoltare şi stabilitate în judeţ.

Nicolae Ciucă a evidenţiat realizările semnificative din perioada în care a fost prim-ministru, care au avut un impact direct asupra dezvoltării judeţului Giurgiu. Modernizarea drumurilor DN 5B şi DN 61, extinderea reţelei de apă şi gaze şi reabilitarea infrastructurii rutiere din oraşe sunt doar câteva dintre proiectele majore implementate sub guvernarea liberală. În plus, investiţiile în educaţie şi sport, precum modernizarea şcolilor şi construirea de noi centre sportive, au contribuit la creşterea calităţii vieţii în judeţ.

Alături de echipa de succes de la PNL Giurgiu, Nicolae Ciucă îşi lansează cu încredere candidatura la preşedinţie, angajându-se să ducă România spre un viitor mai prosper şi mai sigur.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt