Nicolae Ciucă, moment de reculegere pentru victimele inundaţiilor la Şcoala Politică a Organizaţiei Femeilor Liberale

Nicolae Ciucă, moment de reculegere pentru victimele inundaţiilor la Şcoala Politică a Organizaţiei Femeilor Liberale

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a participat la Şcoala Politică a Organizaţiei Femeilor Liberale (OFL), unde a ţinut un discurs plin de mesaje-cheie despre empatie, sprijin pentru comunităţile afectate şi valorile administraţiei liberale. Cu această ocazie, liderul PNL a ţinut să sublinieze importanţa solidarităţii şi implicării în faţa tragediilor naturale.

Nicolae Ciuc a deschis evenimentul printr-un gest simbolic, cerând participanţilor să păstreze un moment de reculegere în memoria victimelor inundaţiilor din judeţul Galaţi. 

"Într-adevăr suntem la o săptămână după dezastrul care s-a intâmplat în judeţul Galaţi, şi pentru că s-a vorbit despre empatie, trăire, daţi-mi voie să vă rog ca împreună să păstrăm un moment de reculegere pentru victimele din Galaţi.

Ne exprimăm regretul pentru pierderea vieţilor omeneşti, pentru tot ceea ce a însemnat tragedia de acolo, pierderile materiale, disperarea unor oameni care după o viaţă de om s-au văzut fără absolut nimic rămas intr-o noapte. Ca atare, pot de cealaltă parte să vă mulţumesc OFL, TNL şi filialelor din Galaţi, Brăila, Vrancea, Vaslui, Bucureşti, Ilfov pentru modul în care au reacţionat încă de a doua zi pe tot parcursul săptămânii prin voluntari care s-au dus şi au ajutat acolo oamenii care dincolo de disperare erau epuizaţi după două-trei zile la rând.

Nicolae Ciucă a vorbit şi despre modelul de administraţie liberală: PNL a fost cel care a realizat cea mai mare absorbţie de fonduri europene când a fost la guvernare şi a atras cele mai multe investiţii străine

"Există poli de dezvoltare în România. Asociez cu administraţia liberală, trei dintre aceşti poli, în nord-vest avem administraţie liberală, nu numai la Bihor, ci pe toată axa, până la Braşov, pe nord-est aveam şi sperăm să mai avem la Suceava, acum avem la Botoşani, Iaşi. În sud-est avem Constanţa şi municipiul Tulcea. Din păcate ne lipseşte sud-vest, dar sper ca şi acolo să reuşim să le arătăm şi celor de acolo că administraţiile liberale sunt cele care aduc prosperitate şi libertate.

Vreau sa rămânem cu picioarele pe pământ şi să facem lucruri. Sunt o serie întreagă de învăţăminte pe care le-am desprins fiecare atât din administraţia la nivel local, inclusiv comportamentul, atitudinea noastră în interiorul unei coaliţii, s-au învăţat multe în această perioadă", a transmis Ciucă.


 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt