Nicolae Ciucă, mesaje la BPN / Ciprian Ciucu, director executiv al campaniei sale. Va lucra în coordonare cu şeful de campanie, Dan Motreanu

Nicolae Ciucă, mesaje la BPN / Ciprian Ciucu, director executiv al campaniei sale. Va lucra în coordonare cu şeful de campanie, Dan Motreanu

La doar o zi după evenimentul prezidenţial, Nicolae Ciucă a transmis un mesaj clar şi mobilizator în cadrul Biroului Politic Naţional (BPN). El a început prin a mulţumi organizatorilor şi a subliniat ecourile pozitive generate de eveniment. Tot astăzi, Nicolae Ciucă l-a desemnat pe Ciprian Ciucu director executiv al campaniei sale. Primarul sectorului 6 va lucra în coordonare cu şeful de campanie, Dan Motreanu.

"Suntem la o zi după programul prezidenţial. Le mulţumesc organizatorilor. A fost o activitate care ne reprezintă şi imaginile şi ecourile de după activitate sunt cât se poate de pozitive. Mulţumesc încă o dată foarte mult.

Acesta este BPN-ul înainte de intrarea efectivă în campanie. Am avut întâlniri foarte bune legate de preocupările, de dorinţa de a spune lucrurilor pe nume, de tot ce ne propunem să realizăm la finalul acestei campanii.

 Trebuie să stăm fixaţi în realitate, să calibrăm activităţile. Nu avem nimic altceva de făcut decât să continuăm să avem aceste întâlniri, să mobilizăm partidul, să discutăm cu susţinătorii noştri să avem activităţi la firul ierbii.

Este foarte important mesajul care pleacă de la centru. Există o efervescenţă în fiecare zi. E obligatoriu să faceţi şi dvs asta, aşa cum am discutat cu primarii şi consilierii locali, să ducem mesajul de la om la om, e nevoie de mobilizare. În fiecare filială în parte, municipiu, comună.

Toate aceste chestiuni sunt absolut importante. Nu putem să ne permitem niciun fel de relaxare. De aici înainte mai abitir ca până acum să apăsăm pedala de acceleraţie.

Partidul are 1146 primari, suntem a doua forţă politică din România, cea mai puternică forţă de dreapta. În faţa jocului politic, noi trebuie să rămânem vigilenţi, să discutăm, să spunem oamenilor despre proiectele noastre, să combatem fake-news-urile, să contracarăm atacurile, nu ne permitem pauze.

Mulţumesc celor care au ieşit în emisiuni, dnului Bolojan, mulţumesc pentru mesajele care au avut ecou. Astfel se vede coeziune şi unitate la nivelul partidului şi se spulberă speculaţiile pe care le vântură unii şi alţii cu diverse ocazii.

În continuare, abordarea noastră faţă de PSD şi AUR rămâne cea pe care o ştiţi. Aţi văzut că s-a devoalat totul. Noi am spus ce am simţit. Am spus ca sunt semnele unei colaborari subterane intre PSD si AUR. Cum există un Dumnezeu în toate, Dumnezeu lucrează prin oameni şi cei drept credincioşi ies singuri şi se spovedesc. Aşa s-a întâmplat şi zilele acestea, ce noi intuiam a fost confirmat. Dacă vedeţi şi ultimele articole, toată chestiunea a fost coordonată din culise. Ultimele imagini cu Tudose şi Hrebenciuc pe repere de timp care se aliniază cu ce spunea Becali, demonstrează ce noi am spus în toate intervenţiile din ultima perioadă de timp.

Ştim care este modul de lucru, ştim ce urmează să se întâmple, datoria noastră e să contracarăm toate aceste acţiuni pe care, cu vigilenţă, cu organizare, cu oameni care să monitorizeze, cu alegerea reprezentanţilor noştri în secţiile de vot, să reziste până în ultimul moment în care se semnează procesele verbale...trebuie să fie ca la carte.

Am incredere in valorile liberale si in oamenii de valoare. Avem oameni cu adevărat de valoare. Steagul sus, scutul sus, viziera trasa, sabia scoasa din teaca si la lupta!", au fost declaraţiile lui Nicolae Ciucă.

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt