Nicolae Ciucă l-a primit la Senat pe ambasadorul Canadei: România este o destinaţie sigură pentru investitorii canadieni

Nicolae Ciucă l-a primit la Senat pe ambasadorul Canadei: România este o destinaţie sigură pentru investitorii canadieni

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă l-a primit marţi pe ambasadorul Canadei la Bucureşti, Excelenţa Sa Gavin Robb Buchan, el afirmând că relaţiile bilaterale dintre România şi Canada vor fi trece la nivelul următor după finalizarea Declaraţiei de Parteneriat Consolidat. Ciucă precizează că România este o destinaţie sigură pentru investitorii canadieni, o dovadă în acest sens fiind cooperarea pe care o avem deja pentru construirea unităţilor 3 şi 4 ale centralei atomo-electrice de la Cernavodă.

”România este o destinaţie sigură pentru investitorii canadieni, o dovadă în acest sens fiind cooperarea pe care o avem deja pentru construirea unităţilor 3 şi 4 ale centralei atomo-electrice de la Cernavodă. Aceasta a fost una dintre concluziile întâlnirii pe care am avut-o la Palatul Parlamentului cu ambasadorul Canadei la Bucureşti, Excelenţa Sa Gavin Robb Buchan”, scrie Nicolae Ciucă într-o postare pe Facebook.

Preşedintele Senatului arată că ”ţările noastre abordează în moduri foarte asemănătoare evenimentele care marchează politica internaţională”.

”Ambele state apreciază că Ucraina merită din partea lumii libere toată susţinerea diplomatică şi materială de care are nevoie în faţa agresiunii ruse”, mai spune Ciucă.

”Relaţiile bilaterale dintre România şi Canada vor fi trece la nivelul următor după finalizarea Declaraţiei de Parteneriat Consolidat, la care sper că Excelenţa Sa va avea o contribuţie relevantă”, mai afirmă Nicolae Ciucă.

 

Afla mai multe despreciucacanadacernavoda
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt