Nicolae Ciucă, în Bihor: Succesul electoral al PNL depinde în mare măsură de capacitatea de mobilizare a organizaţiilor din teritoriu

Nicolae Ciucă, în Bihor: Succesul electoral al PNL depinde în mare măsură de capacitatea de mobilizare a organizaţiilor din teritoriu

Nicolae Ciucă, liderul PNL, a făcut declaraţii importante cu privire la strategia formaţiunii pentru alegerile prezidentiale. El a subliniat că succesul electoral al PNL depinde în mare măsură de capacitatea de mobilizare a organizaţiilor din teritoriu. 

"Pentru alegerile de la finalul anului ne bazăm şi pe capacitatea de mobilizare a organizaţiilor noastre din teritoriu! Iar filiala PNL Bihor, condusă de Ilie Bolojan, a demonstrat că reuşitele administrative aduc performanţe electorale", preciează Nicolae Ciucă. 

Ilie Bolojan, liderul PNL Bihor, a fost menţionat de Ciucă drept un exemplu de reuşită în competiţia electorală

PNL este o forţă politică de dreapta, care merită să dea ţării atât premierul, cât şi preşedintele. Cu sprijinul organizaţiilor judeţene, putem câştiga ambele tipuri de alegeri. Mă bucur să-l am în echipă pe Ilie Bolojan şi îi mulţumesc - atât lui, cât şi celorlalţi liberali care muncesc pentru comunităţile lor şi pentru Partidul National Liberal!", a mai scris liderul PNL pe pagina sa de Facebook. 

(Elena Andrei)

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt