NATO confirmă demisia lui Geoană din funcţia de secretar general adjunct al organizaţiei

NATO confirmă demisia lui Geoană din funcţia de secretar general adjunct al organizaţiei

NATO a anunţat marţi, oficial, demisia lui Mircea Geoană din funcţia de secretar general adjunct al organizaţiei.

„Mircea a lucrat la NATO timp de aproape cinci ani. Preocuparea sa pentru tehnologie şi provocările emergente de securitate a fost esenţială pentru a stimula inovarea în Alianţă. Munca sa alături de  parteneri a adus foarte multe beneficii NATO. Îi doresc toate cele bune pentru viitor”, a declarat secretarul general al Alianţiei, Jens Stoltenberg.

Mircea Geoană a postat pe Facebook că a fi în conducerea NATO a fost onoarea vieţii sale şi că, pe măsură ce trece la un nou capitol, priveşte cu mândrie la ”timpul memorabil petrecut în slujba celei mai importante Alianţe din istorie”.

”Să fiu în conducerea NATO a fost onoarea vieţii mele. Îi mulţumesc Secretarului General Stoltenberg pentru încredere şi prietenie. Împreună, în ultimii 5 ani, am traversat multe momente dificile, dar am împărtăşit şi nenumărate realizări, alături de echipa noastră remarcabilă. Pe măsură ce trec la un nou capitol, privesc cu mândrie la timpul memorabil petrecut în slujba celei mai importante Alianţe din istorie”, a declarat Geoană pe Facebook.

În următoarele zile este aşteptat anunţul lui Geoană privind candidatura la Preşedinţie.

Afla mai multe desprenatodemisiegeoana
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt