Mutare importantă în unul dintre judeţele-cheie ale României: PMP Suceava a trecut la PNL

Mutare importantă în unul dintre judeţele-cheie ale României: PMP Suceava a trecut la PNL

Liderii PNL Suceava, Gheorghe Flutur şi PMP Suceava, Marian Andronache au anunţat astăzi într-o conferinţă de presă că organizaţia PMP Suceava se alătură PNL. Decizia a fost luată în unanimitate în cele două organizaţii.

”Avem forţe noi, forţe proaspete, oameni de calitate, oameni care au înfiinţat cu 10 ani în urmă un partid de centru- dreapta, care din punct de vedere ideologic se suprapune în cea mai mare parte cu PNL. Oameni care cred în valorile creştin-democrate în liberalismul economic, în conservatorismul românesc şi aceste lucruri ne-au făcut să ne adunăm. Mai mult, la Suceava e nevoie de coagularea forţelor şi mă bucur că de aici, de la Suceava, transmitem un mesaj către ţară de coagulare a forţelor de dreapta şi centru-dreapta în jurul PNL. (…) Mulţumesc, domnule preşedinte Marian Andronache, bun venit alături de noi în rândul PNL, una dintre cele mai puternice filiale din ţară, filiala de la Suceava, care astăzi anunţă peste 70.000 de semnături strânse deja pentru alegerile prezidenţiale şi parlamentare”, a declarat Flutur.

„PMP din 2021 a intrat într-o degringoladă totală odată cu alegerea preşedintelui Cristian Diaconescu.De atunci, practic ,PMP nu s-a mai regăsit. (...) cea mai benefică alianţă pentru PMP în acel moment a fost alianţa cu USR şi Forţa Dreptei. Din păcate această alianţă a fost una toxică, foarte toxică pentru PMP. Deşi atunci s-a clamat adevărata alternativă de dreapta nu a fost aşa şi ne-am dat seama după locale că PMP a avut cel mai mult de pierdut din această alianţă. 

Normal ne-am orientat şi noi spre partidul cu adevărat de dreapta. Şi până la urmă această decizie a fost foarte uşor de luat, în unanimitate Consiliul Executiv Suceava şi Colegiul Judeţean Suceava au hotărât să trecem alături de PNL. Să asigurăm voturile noastre pentru candidatul PNL la prezidenţiale şi candidaţilor la parlamentare. Încet-încet şi normal se va ajunge ca şi membrii din PMP să intre în PNL”, a declarat şi preşedintele organizaţiei Judeţene Suceava a PMP, Marian Andronache.
 

Afla mai multe desprefluturandronachepnl
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt