Muncitor ucis de un mal de pământ

Muncitor ucis de un mal de pământ
foto: opiniatimisoarei.ro

Tragedie într-o localitate din Timiş. Doi muncitori au fost înghiţiţi de un mal de pământ care s-a prăbuşit peste ei în timp ce lucrau la sistemul de canalizare din zonă. Unul dintre aceştia a fost rapid recuperat de colegi, dar celălalt era la o adâncime de trei metri şi a fost acoperit de pământ. Imediat a început operaţiunea de recuperare, dar din nefericire, bărbatul a fost găsit decedat. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Incidentul a avut loc in localitatea timişeană Bacova. Mai multi muncitori lucrau la sistemul de canalizare, iar la un moment dat pamantul s-a surpat şi i-a surprins pe doi dintre ei. Cu prezenţă de spirit, colegii de pe margine au reuşit sa-l salveze pe unul dintre muncitori. Cel de-al doilea, însă, nu a avut acelasi noroc.

Chemaţi de urgenta la locul accidentului, pompierii au pornit imediat o misiune contracronometru pentru salvarea muncitorului in varsta de 43 de ani. Sansele sa fie gasit viu erau insa minime.
După zeci de minute de căutari, in ciuda eforturilor pompierilor, muncitorul surprins de prabusirea malului de pamant a fost gasit mort. Inspectorii ITM au inceput imediat o anchetă în acest caz pentru a vedea daca au fost sau nu respectate normele de protectia muncii.
Şi Poliţia a deschis o anchetă pentru a afla cum s-a întâmplat totul.

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt