Moş Nicolae a plecat în căutarea cadourilor

Moş Nicolae a plecat în căutarea cadourilor

Cei mici promit că au fost cuminţi, iar nuieluşa nu are ce căuta în ghetuţele lor. Şi cum au mai rămas doar două zile până ce Moşul trece prin casele fiecăruia, părinţii au decis să îl ajute, aşa că au luat deja cu asalt magazinele. Copiii s-au asigurat că vor găsi ceea ce au cerut.

Moş Nicolae bate la uşă, aşa că magazinele au fost pline de spiriduşii care au plecat în căutarea cadoului ideal. Lista este lungă şi anul acesta, aşa că cei mai norocoşi vor primi tot ceea ce îşi doresc. Ghetuţele urmează să fie lustruite şi... nu doar acasă. Şi în holul bunicilor e loc pentru ele. 

Cei mici au făcut liste lungi pe care le-au îmbunătăţit deja de câteva ori. Aşa că Moş Nicolae o va împărţi şi cu Moş Crăciun. Sunt însă şi copii care încă se mai gândesc la cadouri, aşa că îl vor suprinde pe moşul pe ultima sută de metri.
Din bătrâni se ştie că Moş Nicolae are lista completă cu cine a fost cuminte sau... mai năzdrăvan. Are nuieluşe pregătite, dar cei mici au şi ei un plan bine pus la punct. 
Cumpărăturile continuă şi zilele următoare, iar prioritatea celor mici va fi să îşi pregătească ghetuţele în speranţa că Moşul le va aduce tot ce au scris pe listă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt