MM Stoica vine în studio-ul Fotbal Show la o zi după derby-ul cu FCSB - Rapid! Multe alte subiecte interesante, în direct la Prima Sport

MM Stoica vine în studio-ul Fotbal Show la o zi după derby-ul cu FCSB -  Rapid! Multe alte subiecte interesante, în direct la Prima Sport

Etapa a 14-a din Superliga se încheie cu două dueluri tari. De la ora 18:00, FC Botoşani va primi vizita lui „U” Cluj, iar de la ora 21:00 va avea loc un duel extrem de interesant, între Craiova lui Gâlcă şi Farul lui Gică Hagi.

Cele două confruntări vor fi transmise în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro. Mai mult, toate golurile şi fazele importante pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro.

De la ora 20:00, imediat după fluierul final al partidei de la Botoşani, Dan Udrea îi va avea invitaţi la emisiunea Fotbal Show pe MM Stoica şi Bogdan Cosmescu, care vor face o analiza detaliată a derby-ului de ieri dintre FCSB şi Rapid şi vor discuta şi despre cele două dueluri de astăzi.

De la 23:00, în cadrul emisiune Superliga Show, acelaşi Dan Udrea, împreună cu invitaţii Bogdan Cosmescu, Basarab Panduru şi Emil Grădinescu vor dezbate cele mai importante faze ale etapei cu numărul 14.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt