MM Stoica a dezvăluit la Prima Sport câţi spectatori vor fi la FCSB - RFS, pe „Arena Naţională”. "E peste aşteptările mele"

MM Stoica a dezvăluit la Prima Sport câţi spectatori vor fi la FCSB - RFS, pe „Arena Naţională”. "E peste aşteptările mele"

MM Stoica a dezvăluit numărul spectatorilor care vor fi prezenţi la partida FCSB - RFS, din Europa League, iar oficialul „roş-albaştrilor” s-a declarat surprins.

Partida FCSB - RFS, din prima rundă a noului format al Europa League, va avea loc joi, de la ora 22:00 şi va putea fi vizionată în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

Aflat în studio-ul Fotbal Show, Mihai Stoica a vorbit despre starea gazonului de pe „Arena Naţională”, gazon care abia ce a fost schimbat, şi despre numărul suporterilor formaţiei bucureştene, care vor fi prezenţi la meciul cu echipa letonă.

Oficialul FCSB-ului s-a declarat surprins de asistenţa care este aşteptată la meciul din Europa League.

„Avem două echipe, noi nu avem titulari în acest moment. Cine e titular în dreapta, cine ar fi titular în partea stângă? Olaru poate juca la trei zile, n-are niciun fel de problemă, e special, a demonstrat.

Gazonul e bombă, să vedem după antrenamentul letonilor cum o să fie. S-a sărit de 23.000 de pachete, cred că vor fi în jur de 30.000 de spectatori. E peste aşteptările mele.", a declarat Mihai Stoica, în exclusivitate la Prima Sport.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt