Mircea Lucescu revine pe bancă. Cu cine a bătut palma antrenorul român

Mircea Lucescu revine pe bancă. Cu cine a bătut palma antrenorul român

Mircea Lucescu a plecat recent de la Dinamo Kiev, dar a dezvăluit că nu vrea să se retragă din antrenorat. 

Antrenorul român a explicat, într-un interviu oferit presei italiene, că îşi doreşte să continue munca de antrenor, dar are o condiţie: să lucreze la o echipă la care să poată să facă performanţe.

În presă au apărut recent zvonuri despre faptul că Mircea Lucescu ar putea ajunge la Olympique Lyon, în campionatul Franţei. 

Antrenorul a fost întrebat despre o posibilă venire a lui în Franţa, dar nu a oferit un răspuns exact. Mircea Lucescu a precizat că este răcit, astfel că va aştepta să aibă o stare mai bună, iar abia după aceea va lua o decizie în legătură cu viitorul său. 

Între timp, nimic nu s-a confirmat, iar Mircea Lucescu este tot liber de contract. Recent, el a recunoscut că Besiktas i-a făcut ofertă, dar a refuzat pentru că echipa i-a cerut ca obiectiv câştigarea campionatului. În momentul în care a fost făcută oferta, echipa era la 17 puncte de primul loc. 

Totuşi, Mircea Lucescu s-ar fi înţeles cu turcii de la de la Besiktas potrivit Fanatik, citat de Primasport.ro. Românul a mai antrenat-o pe echipa din Turcia în perioada iulie 2002 - mai 2004

Ce a spus Mircea Lucescu acum câteva zile

”Am refuzat-o pe Besiktas. Nu puteam să merg acolo cu un deficit atât de mare de puncte. Cum ai putea câştiga campionatul cu acea echipă? Am spus că mă voi duce doar la început de campionat.

Dacă e posibil, bine, altfel nu mă pot forţa să antrenez în orice condiţii”, a declarat Mircea Lucescu pentru Tuttomercatoweb

 

Afla mai multe despredinamo-mircea lucescu-besiktas
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt