Mircea Geoană, după stenogramele Vanghelie-Cristescu: Mesajul este o invenţie, n-am mai vorbit cu el de 12 ani

Mircea Geoană, după stenogramele Vanghelie-Cristescu: Mesajul este o invenţie, n-am mai vorbit cu el de 12 ani

Mircea Geoană, candidat independent la prezidenţiale, a declarat vineri seară că nu a luat legătura cu Marian Vanghelie, după ce în spaţiul public au apărut stenogramele unei discuţii în care Vanghelie şi deputatul PSD Radu Cristescu discută despre posibilitatea retragerii din cursa prezidenţială a lui Cristian Diaconescu pentru a-l susţine pe Mircea Geoană.

Conform stenogramelor, Marian Vanghelie i-a arătat lui Radu Cristescu un mesaj de la Geoană în care acesta îi transmite că se va întâlni cu el. Cristescu a declarat vineri că este adevărat că Vanghelie i-a arătat respectivul mesaj. 

Geoană a negat vehement spunând că nu există acel mesaj pentru că nu a mai luat legătură cu Vanghelie de mai bine de 10-12 ani.

„Eu înţeleg că este campanie electorală şi înţeleg că există o încercare de a asocia numele meu cu persoane cu care am avut o relaţie acum 15 ani. N-am mai vorbit cu dl Vanghelie de mai bine de 12 ani, nu a existat niciun fel de contact între mine şi domnia sa, niciun fel de mesaj din partea mea către dl Vanghelie şi niciun fel de asociere a mea şi a campaniei mele cu aceste conversaţii. Dacă dânşii discută ce discută între ei, este problema dânşilor, nu are niciun fel de legătură cu mine, cu campania mea. Nu a existat niciun fel de contact al meu cu Vanghelie de mai bine de 12 ani, cu atât mai puţin acum în campanie. Acest mesaj este o aberaţie, este o invenţie şi este o cale de defăimare evidentă. Nu este nicio legătură între mine şi dl Vanghelie, niciun schimb de mesaje”, a declarat Mircea Geoană.

Afla mai multe despremircea geoanaprezidentiale
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt