Milionarul bătut de hoţi, în stare foarte gravă

Milionarul bătut de hoţi, în stare foarte gravă
foto: facebook.com/ADIMERCU

Milionarul bătut crunt şi jefuit în propria casă este în stare foarte gravă, internat în continuare la secţia de terapie intensivă a Spitalului din Sibiu. Apropiaţii săi cred că jaful ar fi doar pretextul unei răzbunări pentru alte motive. Între timp, poliţia îi caută pe cei trei hoţi care au speriat întreg oraşul. Deocamdată sunt de negăsit. Urmează detalii care vă pot afecta emoţional. 

Adrian Kreiner a fost lăsat fără suflare de atacatori, iar apropiaţii săi consideră că aceştia au avut şi alte motive să dea buzna în casă, peste el şi familia sa, nu doar jaful. Adevărata intenţie ar fi fost chiar să îl ucidă. Asta pentru că a fost lovit cu bestialitate pe tot corpul, sugrumat şi înfăşurat într-un covor.

Omul de afaceri locuieşte într-un cartier scump din Sibiu. Locuinţa sa avea multiple sisteme de siguranţă şi camere de supraveghere. Tâlharii ar fi pătruns în curte, după ce au tăiat o bucată din gardul metalic. Ar fi forţat, apoi, uşa şi ar fi intrat în vilă. Pe hol ar fi dat de afacerist, alertat din cauza zgomotului. Cei trei s-au năpustit asupra sa. 

Fiica de 23 de ani a omului de afaceri a fost şi ea bruscată şi ameninţată cu arma. Hoţii i-au cerut să spună unde sunt bani. Din fericire, ea nu a fost rănită. Soţia lui Adrian Kreiner  ar fi sunat la Poliţie, la o jumătate de oră după ce hoţii au intrat în casa. Şi ea a scăpat.
Tâlharii au reuşit să plece doar cu mai multe ceasuri de valoare. Adrian Kreiner, în vârstă de 50 de ani, are o avere de câteva zeci de milioane de euro, deţine două fabrici şi a investit inclusiv în criptomonede.
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt