Mihai Tudose, întâlnire la restaurant lângă sediul PSD cu Viorel Hrebenciuc

Mihai Tudose, întâlnire la restaurant lângă sediul PSD cu Viorel Hrebenciuc

Mihai Tudose, şeful Consiliului Naţional al PSD, s-a întâlnit cu Viorel Hrebenciuc la finalul lunii august la un restaurant de lângă sediul PSD, după cum indică fotografii transmise G4Media de un cititor.

Tudose a confirmat întâlnirea, dar a declarat că a fost ”o discuţie privată, nu am discutat politică şi despre partid”, iar Hrebenciuc nu a dorit să comenteze. Gigi Becali a susţinut în urmă cu două zile că Viorel Hrebenciuc i-a cerut în urmă cu o lună jumate sprijin pentru a-l duce pe Simion în turul 2, adică scenariul politic optim pentru PSD.

Întâlnirea dintre Mihai Tudose şi Viorel Hrebenciuc, fosta eminenţă cenuşie a PSD, a avut loc la restaurantul Casa Doina, aflat lângă sediul central al PSD, un loc tradiţional de întâlnire pentru liderii social-democraţi.

Contactat de G4Media, europarlamentarul Mihai Tudose a spus că ”a fost o întâlnire privată. A fost o întâlnire între doi oameni care au lucrat împreună multă vreme. Nu ştiam există o listă de oameni cu care am voie să mă întâlnesc şi alţii cu care nu am voie”.

Contactat de G4Media, Viorel Hrebenciuc a refuzat să comenteze.

Afla mai multe despretudosehrebenciuc
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt