Mihai Tudose, despre rezultatul alegerilor la Bucureşti: A fost un vot împotriva Gabrielei Firea

Mihai Tudose, despre rezultatul alegerilor la Bucureşti: A fost un vot împotriva Gabrielei Firea

Vicepreşedintele PSD Mihai Tudose a spus că PSD este mulţumit de rezultatul alegerilor. El a comentat, totodată rezultatele de la Primăria Capitalei, spunând că „a fost un vot împotriva Gabrielei Firea”.

„PSD este mulţumit de rezultatul alegerilor, un scor foarte bun, suntem pe primul loc, am câştigat consiliile judeţene, aproape 26 astăzi, când stăm de vorbă, mai se numără, mai sunt contestaţii, primărie de sector la Sectorul 2, una în plus, deci suntem victorioşi”, a declarat Tudose.

Întrebat dacă se aştepta să fie mare diferenţa de procente între Nicuşor Dan şi Gabriela Firea, el a răspuns că nu o întelege.

„Recunosc că încă încercăm să înţelegem acest lucru. Nu ne vine foarte uşor să înţelegem ce au votat bucureştenii, de ce au votat 40% Nicuşor Dan. Chiar eu, unul, nu înţeleg şi, ca şi dumneavoastră, trăim majoritatea timpului în Bucureşti. Aş spune că a fost un vot împotriva Gabrielei Firea”.

„Doamna Gabriela Firea a fost beneficiara unui val negativ, unei emoţii puternice negative acum patru ani, când ştiţi ce era PSD ş.a.m.d. Acum chiar e de neînţeles, dar ştiţi cum e, românii prin vot nu greşesc, aşa s-au exprimat. Acceptăm jocul democratic”, a mai precizat, marţi, Mihai Tudose.

(Elena Andrei)

Afla mai multe desprepsdtudosealegeri
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt